Mijn Laatste Ochtendhumeur op Woensdag


Beste luisteraar,lezer, woensdag 15 februari ,9-11, maak ik, samen met mijn eminente technicus Laurens, mijn laatste Ochtendhumeur voor radio AmsterdamFM.Op 20 februari maakt AmsterdamFM een nieuwe start met een nieuwe programmering.En daarin komt geen goed of slecht Ochtendhumeur meer in voor.Ja, zo denk je nog 5 woensdagen in februari vol mooie,licht afwijkende muziek te mogen samenstellen, en zo is het voorbij. Deze muzieksamensteller mag naar een ander tijdstip, maar daar heeft deze programmeur niet de tijd voor in huis.Dat vinden we allemaal jammer -u hopelijk ook, luisteraar!
Na de allerlaatste live-uitzending, 15 februari dus, maak ik nog wel twee speciale uitzendingen als definitief afscheid of mogelijkheid tot Een Nieuw Begin-Het Avondhumeur ?-.Daarover bericht ik nog op deze website.
En voor muziekfans en liefhebbers van mijn presentatie....terugluisteren via Salto kan nog heel goed.Aanbevolen, dank u wel.
De speellijst zal laten zien hoe ongelooflijk rijk een muziekleven kan zijn.Laurens, die zelf schitterende programma's maakt voor AmsterdamFM-de Nachtploeg,iedere week van woensdag op donderdag van 00.00-07.00 stelt:
Je hebt goede muziek.En je hebt betere muziek. Zo denk ik er ook over.
Iedereen die naar mijn programma luisterde, dank ik hartelijk.Iedereen die een bijdrage leverde, eveneens.Dat waren fantastische ochtenden, met fantastische muziek en gesprekken.En ook AmsterdamFM dank ik, voor de kans die ik kreeg om Peter Hammill,Nick Lowe, Doo Wop-muziek,Frank Zappa,Gerhard Wendland,Johnny Jordaan, Dylan-specials,John Coltrane,Johnny & Rijk,Eels,Buitenlandse artiesten die in het Nederlands zingen,Brian Eno,Flaming Lips en jonge muzikanten als Renske Taminiau,Zoli Soos, Paulina Dubaj met Secret Umbrella en nog veel meer vreemde, leuke, gekke, heel gewone en zeer populaire muziek uit alle windstreken en jaren te laten horen!
Ik hoop dat ik op welke manier dan ook mijn enthousiasme voor op een bepaalde manier naar muziek luisteren heb kunnen bijbrengen.En zo niet, dat jullie toch konden genieten van die fijne afwijking die Muziek heet.
Bedankt!

speellijst 1e uur
Peaches En Regalia, Frank Zappa 1969
Add Some Music To Your Day, Beach Boys,`1972
Move Over Darling, Doris Day,1964
Hallelujah Europa, Jona Lewie,1979
Rock and Roll Doctor, Little Feat,1974
Changing Of The Guard, Gaslight Anthem, 2011-Dylan cover
Lieveling, Wim Sonneveld, 1974
Bye-Bye, Mist (Rick Treffers),2005
Eight Days A Week, Daddy's Act,1966 -Beatles cover
You Don't Know Me, Willie Nelson, 2005
Ku Ku, Laurel& Hardy,1931


speellijst 2e uur
Crying Time, Ray Charles,1966
Fire Brigade, Move, 1968
Walkin'In The Rain, Ronettes, 1963
You've Lost That Lovin'Feelin', Righteous Brothers,1965
Mother Of Pearl, Roxy Music,1973
Domino, Patachou, 1957
A Thousand Miles Away, Heartbeats,1961
Daddy's Home, Shep & The Limelites,1962
Drop Out!, Pearls Before Swine,1967
A Certain Kind, Soft Machine,1967
The End/Her Majesty, The Beatles, 1969
The End (tijd over), The Beatles

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen