Welkom bij het Ochtendhumeur op Woensdag in 2012!


In de eerste uitzending blikken we niet terug, maar zetten ook niet meteen een stap het nieuwe jaar in.Ik laat nummers horen die ik wel had uitgezocht voor uitzending in 2011, maar waar ik niet aan toegekomen ben, en daar dan een selectie uit.Het muzikale aanbod is zo overweldigend dat mijn oor altijd groter is dan de twee wekelijkse uren die ik tot mijn beschikking heb.En zo is het toch een beetje terugkijken, want sommige nummers waren gepland voor een thema-uitzending, zoals daar waren: Vaders,Covers,Herfstbladeren en Suzanne.Dan een speciaal nummer dat met mijn beroep van bibliothecaris te maken heeft: Library Girl, door Squeeze. Het overlijden van de Britse folkzanger John Martyn is herdacht met een bijzondere Tribute dubbelcd, waarvan ik Stormbringer door Beck kies. Dylan werd 70 en twee uitzendingen met bekende en onbekende songs en covers waren zijn deel.Paul Simon werd ook 70, en hoeveel minder aandacht kreeg hij!Een minder bekend Vader-nummer voor hem deze keer: Papa Hobo, en in 2012 veel Paul Simon!Met een muzikale wens van een van de dapperste mannen uit de popmuziek, Ian Dury, stuur ik u graag definitief 2012 in!
Gelukkig gaan we in 2012 gaan we door met de vaste rubrieken:Tijdschriften,Amsterdams Nieuws, Wat staat er deze week in De Echo. En een nieuwe rubriek lonkt aan de Wieringer horizon....

Speellijst
1e uur Full Moon Tonight,Steve Cropper & Felix Cavaliere,Anyway That You Want Me,Elvis Presley; Ask Me Why, Smithereens;Be My Yoko Ono, Barenaked Ladies;Doctor Suzanne Mattox PhD, Wombats;Paris, Renske Taminiau;Papa's Got A Brand New Bag,James Brown;Guinevere, Crosby,Stills and Nash;Boloko,Fatoumata Diawara;America, Lucy Wainwright Roche.Gedicht van K.Michel.

2e uur Love Appetite,Steve Cropper & Felix Cavaliere;Les Feuilles Mortes,Iggy Pop;Papa Hobo, Paul Simon;I Feel Fine,Beatles;Stormbringer,Beck;Calendar Girl, Neil Sedaka;Talahomi Way,High Llamas,Sigh No More, Mumford & Sons; Library Girl, Squeeze;Papa Legba (Pops Staples Version), Talking Heads;Women Around The World At Work, Martha & The Muffins;You'll See Glimpses, Ian Dury.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen