Miriam Makeba in de spotlights

The African Mamas staan de hele week in DeLaMar met een ode aan Miriam Makeba. Wie zijn wij dan, als we deze in 2008 overleden voorvechtster in de stijd tegen apartheid, maar vooral fenomenaal zangeres, niet tot artiest van de dag zouden benoemen? Vier keer Makeba dus.

In het zondagse Ochtendhumeur altijd veel aandacht voor nieuw plaatwerk. Zo ook nu. Onder meer Ralph de Jongh & Crazy Hearts, Christopher Cross, Booker T. Jones, Seasick Steve, Bruce Cockburn, The North Mississippi Allstars (met een post-Dylan After Party), Foo Fighters, Kate Bush, Rory Block, Hugh Laurie en Flogging Molly.

Laurie Reed-Anderson is jarig (64). En Amsterdam wordt komende week vereerd met bezoekjes van Patti Smith, Neneh Cherry en The Naked and Famous. Het Ochtendhumeur laat dat uiteraard niet onbeluisterd.

Het Ochtendhumeur, elke zondagochtend tussen 9 en 11 op AmsterdamFM.nl. Te beluisteren via de site, via radio (108,6 ether en 103,3 kabel; alleen tussen 9 en 10 en 11 en 12) en uiteraard via de mobiele app voor Iphone en Android, te downloaden via de site van AmsterdamFM.

In de zomermaanden een uurtje extra: tussen 11 en 12: OchtendHumeur ZomerShuffle!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen