Chill out na koninginnedag!

Chillen, de ochtend na koninginnedag! Wakker worden, spijkertje wegschudden, koffie en een heerlijk ochtendhumeur. Nieuw plaatwerk van Buffalo Tom, hemelse Fleet Foxes (horen we daar niet een snufje Art Garfunkel?, of The Beach Boys die mixen met CSN?), Los Lonely Boys (met Ringo op drums!), Mike en zijn mecaniciens. En dan Steve Miller (foto). Heeft gewoon de jaren tachtig, negentig en zeroes overgeslagen en is terug op zijn oude niveau. En dat maakt hem gelijk artiest van de dag.

Emmylou Harris niet vergeten. Vroeger engeltje zonder appeal. Nu de zestig voorbij en laat met Hard Bargain aantrekkelijk nieuw werk horen. Haar generatiegenoten Rita Coolidge en Judy Collins mogen de verjaarskaarsjes uitblazen. Chris Smither en Thomas Dybdahl eren Amsterdam met een bezoekje de komende week. Bonamassa komt in Antwerpen as close as he can get. Gaan we toch gewoon naar hem toe!

Vaste columnist Reinier Spreen zit op Texel, maar geeft toch zijn inkijkje in Amsterdamse buitengebieden. Thijs Baas doet zo vlak voor de spannende eredivisie-ontknoping net of de spanning in de Stand van Zaken niet oploopt. Ochtendhumeur om niet te missen dus.

2 opmerkingen:

  1. Die Los Lonely Boys, dat was leuke muziek-daarmoet ik achterheen (maar ik moet zo veel, ben blij dat jij het al gedaan hebt)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik volg de Garza's al jaren. Echt een leuke band. Komen echter nooit naar Europa. En ja, met Ringo op drums! Wat wil je!

    BeantwoordenVerwijderen