After Party: Murphy en Tan en voorpret: AJ Roach, Christine Otten


Woensdag in het OchtendHumeur blik ik nog terug op de dagen hiervoor: het prachtige, energieke concert van Elliott Murphy, zaterdag in Paradiso en op de gastpresentator van woensdag 23 maart, Reggy Tan. Ik heb nog wat nummers die ik namens hem (en mezelf) graag laat horen, waaronder een nummer van maar liefst dertien minuten. Ook laat ik het origineel horen van de enige cover waarop Murphy ons trakteerde. We kijken vooruit naar het concert van A.J. Roach op zaterdag 2 april in Paradisio. Een bijzondere man uit de rijke Americanaclub.

De Boekenweek sluiten wij af met een terugblik op mijn boekenblog bij www.oba.nl over Vic van de Reijt. Kenners weten nu genoeg.
En dan nog muziek die ik nu zelf ook nog niet weet. Op 6 april weer een fijne gast: schrijfster Christine Otten. Haar eigenzinnige muziekkeus zal velen verbazen en plezier doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen