Het Ochtendhumeur van woensdag 16 februari

Daniel Lohues wordt 40! - dus veel aandacht voor hem, zo rond 9.15 uur. En Otis Blackwell - wie kent hem niet? - is geboren op 16 februari 1935. Hij is de componist van o.m. Don't Be Cruel en Great Balls of Fire.

Het is ook 48 jaar geleden dat het toenmalige C&A-gebouw op het Damrak in Amsterdam in de hens vloog. En laat dat nu het huidige redactieadres van AmsterdamFM zijn....

Dat en veel meer in het Ochtendhumeur van woensdag 16 februari. Presenatie: Leo Willemse en techniek: Laurens van der Heijden.

3 opmerkingen:

  1. Ja, afgezien van wat missertjes met de nummering van de cd's (zo kregen we toch niet de begintonen van de 5e maar wsch de 7e symfonie, maar ach, die kent toch verder niemand...)ging het prima.Voor woensdag denk ik erover om op "kleur"te selecteren: Tony Joe White, James Brown,Kind of Blue, Oranges & Lemons (XTC), Green on Red en My White Bicycle-zomaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als je Barry White, The White Stripes en Whitesnake maar niet vergeet. En wat dacht je van Roy Black (speciaal voor Jan), The Black County Communion van Joe Bonamassa, Deep Purple, The Red Hot Chili Peppers, leuk man!

    BeantwoordenVerwijderen